Matalan kynnyksen tekoälytyöpaja elintarvikealan yrityksille!
Piia Helenius on käyttänyt tekoälyä yritystoiminnassaan Paraisilla sijaitsevan Villa Apollo -tilausravintolan parissa ja kertoo tässä aamupäivän työpajassa omakohtaisia kokemuksia ja vinkkejä käytännön esimerkein.

Tekoäly tarjoaa apua myös monenlaisissa elintarvikealan yrityksen toimissa niin markkinoinnin kuin suunnittelunkin kanssa. Piia Helenius on itse käyttänyt tekoälyä yritystoiminnassaan Paraisilla sijaitsevan Villa Apollo -tilausravintolan parissa ja kertoo tässä aamupäivän työpajassa omakohtaisia kokemuksia ja vinkkejä käytännön esimerkein.
Työpajan on tarkoitus olla vapaamuotoinen ja madaltaa kynnystä tekoälyn hyödyntämiseen myös niille, joille aihe on vielä vieras. Se on tarkoitettu erityisesti niille elintarvikealan yrityksille ja yrittäjille, jotka eivät vielä ole käyttäneet tekoälyä toiminnassaan ja heille, jotka kaipaavat vinkkejä ja ideoita missä kaikessa tekoälyä voisi koittaa hyödyntää yrityksessä.
Ohjelma
Aamukahvi klo 9.00
Työpaja klo 9.30-11.30
Vetäjänä: Piia Helenius, Villa Apollo
Tilaisuudessa tarjoamme kahvit ja työpajan jälkeen on mahdollisuus omakustanteiseen lounaaseen Tuorlan majatalossa. Lounaalla on vielä mahdollisuus keskustella lisää Piia Heleniuksen kanssa.
Työpaja on maksuton ja siihen mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 27.10.2025: https://link.webropolsurveys.com/EP/6C34919BB5845BBF
Työpajan järjestää Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa (TuRVa) -hanke.